.:: g m o X x s PeRsoNaL PhotoBloG ::.

By: g m o X x s personal photoblog

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 12-Jul-2008 03:13 Email | Share | | Bookmark
Nak bagi tau sket...

 
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa...

Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com

Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe...



Saturday, 14-Jun-2008 18:16 Email | Share | | Bookmark
To Move and focus

 

Dah masa rasanya untuk gmoxxs tutup fotopages ni and focus to my others web.. banayk sangat la nak kena maintain... samapi kadang-kadang terconfuse... nak buat camner kan.. but.. gmoxxs. still cam be archive at

http://gmoxxs.blogdrive.com (daily update)
http://gcnature.fotopages.com(wedding and job update)
http://thebeauty.fotpages.com (makeup and andaman update)

Korang jugak can contact me at

phone : 0122618947
email /ym: gmoxxs@yahoo.com


Thank you so much for those yang support my fotopages ni.. thanks again.. but jgn lupa browse my others web ek.. Sayang korang sume... bukan tak sayang fotopages ni.. tapi.. dah terlalu banyak.. sampai tak tercover pun...


Thursday, 12-Jun-2008 14:35 Email | Share | | Bookmark
Secebis dari langkawi

 


Nak jugak display gambar ni.. hehehehee.. cadang nak tunjuk dah gambar tu.. tapi belum print... so ..lambat sket laa..... tapi.. memang tak sabar nak siapkan gambar honeymoon ni..


Thursday, 12-Jun-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
picnic at Congkak

 
 
 
View all 63 photos...

Bila aku bukak balik gambar time picnic ngan budak UiTM.. perghhhhh.. gila banyak..sangat2 banyak... ada more than 350pcs gambar to be choosed.. so sesape yang berhajat nakkan soft copy ni..korang pepaham la kan.. hahahahaha.. nak kena charge lebih sebab photographer pro yang amek gambar ni.. heheheheee...

for more story... klik HERE













Saturday, 7-Jun-2008 17:52 Email | Share | | Bookmark
Haziq

 
Haziq.. ni la anak En Din kita.. ketua kelas kat UiTM tu laaa...

Wat a kids.. kecik2 dah tak berapa sihat... pray the best for you haziq... Bak abg Pecet sket pipi kamuk tu.. (abg ke??? statement tak hengat)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net